Fendari eli lepuuttaja on veneen kylkeen kiinnitettävä pehmuste, joka ehkäisee kylkien vahingoittumisen esimerkiksi tuulen puskiessa venettä laituria päin.

perjantai 22. heinäkuuta 2011

Fiilistelyilta

Täällä alkoi vihdoin pakkausurakka henk. koht. tavaroiden osalta. Ja voi miten pelottaakin, että 20kg maaginen raja ylittyy rinkassa (se ei luultavasti ole edes mahdollista, mutta pelottaa silti). Itselläni olisi lähtö ylihuomenna klo 10 aamulla. Suhautan lentämällä Kööpenhaminaan ja sieltä yritän jotenkin löytää tieni vielä Kristianstadiin.

Eilen tapasimme leirilippukunnan voimin vielä viimeisen kerran ennen leiriä. Ketään muuta ei tuntunut jännittävän yhtä paljon kuin minua. Ilta meni viimehetken infoja jaellessa ja muistutellessa, että kaikki olisivat maanantaina oikeaan aikaan Paavo Nurmen patsaalla. Teimme myös niitä narufendareita, joita kävimme Leenan kanssa Hyvinkäällä opettelemassa ennen juhannusta. Kovinkaan montaa valmista tuotosta ei saatu, mutta luulempa, että bussissa on vielä paljon aikaa opetella, kun matka leirille alkaa.

Nyt säntään taas panikoimaan, että kuinka monta sukkaparia tarvitsen mukaan ja mitkä kengät mun pitikään pakata... Te voitte vaikka katsella uusimpia Countdown-blogin videoita!




-Jutta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti