Fendari eli lepuuttaja on veneen kylkeen kiinnitettävä pehmuste, joka ehkäisee kylkien vahingoittumisen esimerkiksi tuulen puskiessa venettä laituria päin.

sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

After sales

Lueskelin tänään, että Jamboreen jälkeen leirialueella järjestetään Jamboree After Sales!
Tässäpä mitä mainioin tapa päästä eroon tavarasta, jota ei enää tarvita tai jolla ei ole oikeastaan omistajaa koskaan ollutkaan. Kaikki kiertoon, mikä vain irtoaa!

Eli leirin jälkeen paikalla myydään mm. kaasuhelloja, telttoja, polkypyöriä ja tietokoneita, jotka ovat olleet leirillä käytössä, mutta niitä ei voi käyttää enää leirin jälkeen, sillä ne on hankittu organisaatiota varten eikä kukaan yksityinen ihminen voi ottaa niitä noin vain omakseen. Hinnat tavaroilla tulevat olemaan luultavasti vain nimellisiä. Esimerkkeinä myytävistä tavaroista

- kaasuhella 450SEK
- patrol kit (pakkaus, jonka jokainen vartio saa ruoanlaittoa varten) 250SEK
- ruokailukatos 750SEK

Suomalaisillahan ei tule olemaan kovinkaan kummoisia mahdollisuuksia kuljettaa tavaroita kotiin bussikyydissä, mutta jos välttämättä haluaa lunastaa itselleen jamboree-polkupyörän tai tietokoneen, niin eiköhän sellainenkin saada Suomeen tuotua. Kunhan asiasta muistaa keskustella joukkueen johdon kanssa.





-Jutta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti