Fendari eli lepuuttaja on veneen kylkeen kiinnitettävä pehmuste, joka ehkäisee kylkien vahingoittumisen esimerkiksi tuulen puskiessa venettä laituria päin.

perjantai 8. heinäkuuta 2011

Event Card ja rakentelua

Vihdoin on avattu Jamboreen virallisille nettisivuille paikka, jonka kautta saa ladattua rahaa jo ennen leiriä omalle ID/Event cardilleen, jota voi sitten käyttää maksuvälineenä leirin ajan.

Tästä tuli hirvittävät määrtä kyselyitä leiriläisiltä ja vihdoin niihin kysymyksiin on vastaukset.

Eli Event card toimii aivan kuten pankkikortti. Leirin aikana organisaatio pyrkii pitämään käteisen käytön minimissä ja näin kaikille annetaan oma ID-kortti, kun he saapuvat leirialueelle. Kortti käy maksuvalineenä kaikissa kahviloissa, kaupoissa ja muissa vastaavissa leirialueella. Rahaa kortille voi ladata ennen leiriä tai leirin aikana tästä linkistä. Myös leiripankissa voi käydä lataamassa käteistä kortille, mutta tällöin rahojaan ei saa takaisin leirin jälkeen, jos kortille sattuu vielä jotain jäämään. Muussa tapauksessa rahat palautetaan pankkitilille.

Tästä linkistä taas voi käydä tarkistamassa oman korttinsa rahatilanteen. Tarkistukseen tarvitaan kortin id, joka löytyy kortista itsestään. On hyvä muistaa, että kortilta ei pysty leirin aikana nostamaan käteistä.


Leirin rakentaminenhan on alkanut jo aikoja sitten ja nyt sitä voi seurata reaaliajassa Jamboreen nettisivuilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti